Floragard


Već skoro 100 godina kompanija  Floragard sa sedištem u Oldenburgu – Nemačka uspešno razvija, proizvodi i distribuira supstrate premium kvaliteta za profesionalnu i hobi primenu. FLORAGARD supstrati spadaju u red najkvalitetnijih, kako po kvalitetu samog treseta, tako i po raznovrsnosti koja omogućava najoptimalniju sredinu za razvoj mladih biljaka.

U asortimanu Floragarda pronaći ćete supstrate prilagođene specifičnim kulturama, a takođe i periodu godine u kome se vrši proizvodnja. Svi supstrati u svom sastavu imaju kompleksno đubrivo vrhunskog kvaliteta sa svim potrebnim makro i mikro elementima, izbalansirane su ph vrednosti, a strukturom i sadrzajem soli su prilagođeni svojoj specifičnoj nameni. Sirovina od koje se prave supstrati potiče od severno nemačkog i baltičkog treseta.

Od izuzetne važnosti je da se pri izboru supstrata odlučite za onaj koji će dati najbolji rezultat za vaše konkretne potrebe. Ako imate ikakvih nedoumica pozivamo vas da se obratite našoj tehničkoj službi za preciznije objašnjenje.

Svi supstrati iz programa kompanije FLORAGARD zadovoljavaju najviše evropske standarde u pogledu sastava i kvaliteta i bez obzira koji od ponuđenih supstrata izaberete možete biti sigurni da ste vašim biljkama obezbedili idealnu sredinu za rast i razvoj.